02-09-07

Donna op een ... :-)

 

trike 014-800trike 008-800trike 047-800Om de bewoners van Huize de Veuster te steunen, ging ik dit weekend samen met Donna naar de jaarlijkse opendeurdagen. Dit jaar hadden de jongens mooie bordjes gemaakt om de hondenbaasjes erop te wijzen dat je hond niet om het even waar mag neerhurken om zijn behoefte te doen. Wie materialen te veel heeft kan die ten allen tijden schenken aan het knutselatelier van het centrum. Na een lekker etentje in de grote tent namen we deel aan de gezondheidswandeling.
Mijn Body Mass Index (BMI) is 20,5 en dat is volgens de inrichters ideaal. Ons Donna is bij de start zonder discussie te dik bevonden; voor haar is die extra beweging zeker nodig! Na negen weken wandelen zou mijn bloghond dus minder wegen. Ik ben benieuwd naar het resultaat :-)

Donna zit volgens mij liever op een trike. De stoere trikerijders reden gratis met ons door de staten van Ninde, het gehucht rond het Pater Damiaanmuseum. Tijdens die dolle rit was ik banger als mijn hond. Nu weet ik dat zo'n driewielig voertuig , met een motor van een kleine auto, zeer snel kan rijden. Door het schakelen heb je het gevoel dat je ineens vooruit vliegt. Zonder motorbril kreeg ik de tranen in mijn ogen. Voor honden bestaan er helmen en brillen om hun tijdens een rit te beschermen. Moest Donna als hond kunnen kiezen tussen wandelen en trikerijden, dan zou mijn gemakzuchtige hond beslist voor het laatste gaan :-)

trike 050-800

 

trike 049-800

 

Commentaren

:-) schoon machientjes :-)
nog veel wandelgenot
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-09-07

Hallokes Dat zal Donna wel leuk gevonden hebben..vroeger had ik een chow chow en op een keer stopte er een antieke open sportwagen waarvan de bestuurder de weg vroeg...wij reden mee en fier dat onze hond was...je zag aan die snuit dat hij gelukkig was...liefs and sweet dreams...

Gepost door: Athea | 03-09-07

Jaja, in de Flair en consoorten staat het ook altijd: om af te slanken moet je bewegen. Dat probleem hebben wij met Erkan niet, eerder het tegenovergestelde: hem rustig houden :-)

Gepost door: Enid | 03-09-07

Daisy Ik wens je een goed begin van een fijne week

Gepost door: Felix | 03-09-07

Weer een prachtige reportage met Donna Jambers aan uw zijde... Proficiat met uw BMI ! Die van ons allemaal is ook onder de 25 en naar het schijnt is dit het ideaalste!! houden zo!!! --> met veel te fietsen en wandelen!!!
Groetjes en tot ziens,
MT

Gepost door: Marianne | 03-09-07

Daisy Donna dat is toch een echte held hé die zit maar overal op en zit dan nog telkens mooi geposeerd als model. Ik moet dat niet proberen met onze Charly zelden kunnen we een mooie foto maken ,die kan gewoon niet blijven zitten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-09-07

Donna dol op alles met een motor!!!! Die slimme Donna weet maar al te goed dat ze er op alles wat een motor heeft ook geraakt en dan moet ze zich niet inspannen. Voor haar BMI zou het anders beter zijn dat ze zelf een beetje meer beweging nam en wat minder snoepte ;))

Gepost door: Monique | 03-09-07

Donna is toch ook een heel speciaal gevalletje :-))
liefs viv

Gepost door: viv | 03-09-07

;-) Dat zag er weer een fijn weekend uit voor jou en donna. Ze lijkt er wel van te genieten.
Groetjes en knuf aan allebei.

Gepost door: emmy | 03-09-07

Goedemorgen ik wens U nog een aangename dag en hopelijk blijft het zonnetje schijnen...liefs

Gepost door: athea | 04-09-07

:-) een fijne dag jullie toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 04-09-07

De commentaren zijn gesloten.