17-02-08

Donna promoot de dag van de ambachten

 

Trommel 026-800Men beweerdt dat een hond op zijn baasje lijkt :-) Tijdens de opendeurdag van Den Trommel heb ik van de lekkere streekproducten geproefd.

Voor ons Donna had ik enkele hondensnoepjes van thuis meegenomen omdat ze anders te dik wordt van al die gewone koeken. De meeste eetwaren uit deze gezellige winkel zijn zeer bijzonder. Een speculoos in de vorm van Pater Damiaan is typisch voor Tremelo. Ook de zelfgemaakte koffie en andere eetwaren van het huis, dragen de naam van van de beroemde pater. Het is de plaats waar je een mooi geschenk kan samenstellen voor iemand die van het leven geniet. De uitbater van de zaak is een echte hondenliefhebber.

Hij is een ervaren trainer voor reddingshonden en als je goed zoekt bij de links op zijn website, weet je welk evenement hij jaarlijks organiseert voor de honden... ???

 

Trommel 021-800

 

Trommel 017-800

 

19:53 Gepost door Daisy | Permalink | Commentaren (8) | Tags: donna, hond, tremelo |  Facebook |

Commentaren

Erkan is ook een echte veelvraat, vooral sinds hij zijn epilepsiepilletjes krijgt. Die zorgen ervoor dat hij steeds honger heeft. We moeten nu dus goed opletten met wat we hem geven, zodat hij niet te dik wordt...

Gepost door: Erkan | 18-02-08

Weer een schitterende reportage met Donna Jambers. Een hond die gesteriliseerd is daar moet je inderdaad voor opletten dat deze niet té dik wordt, maar Donna heeft toch véél lichaamsbeweging met baasje Daisy, die absoluut niet té dik staat hé?!!!
Mooie foto's
Groetjes,
MT

Gepost door: Marianne | 18-02-08

Zucht, zucht zucht mocht jij niet eens mee proeven ? Pfff hondensnoepjes kan je thuis ook eten hé, ik zou gewoon heel ff in staking gegaan zijn zodat ik tenminste toch van die lekkere speculoos kon proeven. Alhoewel 'k vrees dat ons vrouwtje er dan weer iets anders op zou verzinnen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 18-02-08

Jeetje daar staat heel wat lekkers op. Hallo Donnatje & Daisy,
Heeft je bazinnetje je niet laten meegenieten van die streekspecialiteiten, wat sneu voor je.
Ik moet wel zeggen lieve schat dat zij het goed met je voor heeft, ze wil toch het allerbeste voor je, ze zou het zich nooit vergeven moest je door haar schuld problemen krijgen, dus geniet van je lekkere hondenkoekjes.
Daisy , daar zijn beslist heel wat lekkere dingen te verkrijgen .
Nog een zonnige maandag en een gezellige week.
Groetjes.
Tilly & Lucie.

Gepost door: Tilly & Lucie. | 18-02-08

tja mee proeven zou wel leuk zijn hé maar ja ongezond voor ons ook hoor maar mensen zijn het meer gewoon.
Je zal eens iets moeten gaan bezoeken waar ze ook een hondenspecialiteit maken.
groetjes vicky

Gepost door: vicky | 19-02-08

Een mooi geschenk voor iemand die van het leven geniet... dat heb je mooi omschreven. Ik denk dat ik daar ook eens moet gaan proeven én kopen.

Gepost door: Annick | 19-02-08

Zal wel een leuke en lekkere dag geweest zijn! Leuk zo van al die dingen kunnen proeven... Een goed idee om voor Donna haar hondensnoepjes mee te nemen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn onze lekkernijen niet aan te raden om aan honden te geven, ze kunnen niet alleen hun lijn aantasten maar ook hun gezondheid. Chocolade is voor honden echt een gevaarlijk snoepje dat hun leverfuncties aantast. Rozijnen zijn ook zo'n gevaarlijke lekkernij voor honden.

Gepost door: Monique | 19-02-08

Daisy wat een goede reportage. Die Donna toch. Overal erbij.
liefs Viv

Gepost door: Viv | 20-02-08

De commentaren zijn gesloten.