08-12-08

Kersthonden te huur :-)))

 

dyn003_original_586_875_pjpeg_2513148_71da1e8e8474e306082888465def2965Donna heeft altijd veel bekijks op de kerstmarkt van Huize de Veuster in Tremelo. De meeste kinderen die voorbij kwamen gewandeld moesten haar even knuffelen. Tot onze grote verbazing kregen we bezoek van Emmy. Deze kranige dame kwam ter plekke met het openbaar vervoer. In de grote tent was de belichting voor het fotograferen spijtig genoeg niet voldoende om prachtige foto's te maken. Maar de kerstsfeer was er helemaal aanwezig. De meeste standhouders verkochten ambachtelijke producten. Naast de stand van Donna en Dino stond een vriendelijke dame met haar werkjes uit glas. Emmy bleef maar even naar in de buurt. Ze liet zich vereeuwigen met de kerstman van dienst. Jean toonde de voorbijgangers hoe je leder moet bewerken met eenvoudig gereedschap. Zijn stand was versierd met mijn twee kersthondjes. Dino en Donna bleven als ervaren kerstmanhelpers braafjes op hun stoel zitten. De meeste bezoekers keken meer naar hen dan naar de lederwaren. Een kalme Donna en een gekke Dino brachten de meeste mensen aan het lachen. Het bestempelen van het leder was in de tent zo goed als onmogelijk. Bij elke klop met de hamer verdwenen de tafelpoten een stuk in de grasmat. De kaartjes van onze blogvriendin Jennyfer werden bewonderd en gekocht door liefhebbers van handgemaakte wenskaarten. Ikzelf deed minder goede zaken. De meeste bewoners kregen van mij een kalender van de hondenschool met foto's van werkende honden. Na het weekend op de kerstmarkt waren Donna en Dino doodmoe. Met hun rood kerstpakje lagen ze vredig te slapen in de zetel.

 

IMGP5026 [800x600]

 Dino is een flinke helper. Als hij in de buurt is gaat het werk minder goed vooruit :-)

 

IMGP5042 [800x600]

 Zo'n hondje mag Sinterklaas elk jaar brengen!!!

 

IMGP5049 [800x600]

Donna en Dino bewaakten de stand.

 

IMGP5039 [800x600]

De kerstmannetjes waren uitgeput na een zware werkdag :-)

 

Commentaren

Prachtige reportage Daisy! En ziet die twee daar eens liggen in de zetel. Het is hen aan te zien dat ze veel gewerkt hebben ;-))
Groetjes aan allen.

Gepost door: Emmy | 09-12-08

Mooie foto's ! Vooral die laatste !!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 09-12-08

Dat geloof ik gerust dat de hond elk jaar zo'n hondje mag brengen. Hier mocht hij er ook ééntje afzetten maar dat is dus niet gelukt :-(

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 09-12-08

whaw donna jij en je vriendje hebben datte uitstekend gedaan zenne!
en hele mooie beeldekes zo mette kostumekes aan, wij piet en klaas nagedaan mare of wij in zo een pakje gaan poseren wete we nog niet :-)
fijne dag daar van ons :)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 09-12-08

Weer prachtige reportage ehwel een dikke proficiat Daisy om uw 2 helpers zo aan te kleden!!! Ze zullen uiteraard bekijks hebben gehad door groot en klein!
Prachtig!!!!!!!!!!
Groetjes,
MT

Gepost door: Marianne | 09-12-08

Amaai ... die kerels hebben hard gewerkt zeg! Ze zijn zo schattig met hun rode vestjes aan. Ik kon er spijtig genoeg niet bij zijn omdat bezoek kregen. Volgende keer beter.
Veel succes nog verder met de verkoop van je kalenders.
Groeten.

Gepost door: Chris | 09-12-08

schattige kerstmannetjes,zie ze liggen,knappe foto's weerom,haha,zo schattig weer.
nog een fijne donderdag en tot lees..
Groetjes en pootje voor de kerstmannetjes.

Gepost door: jennyfer | 11-12-08

Nog een zware bel!!! Ho Ho Ho Ho Ho! Ho! Ho! Ho! of beter gezegd Whoe! Whoe! Whoe! Whoe! moeten ze nog leren en hun Kerst act is compleet! ;)) Schitterend die twee misschien kunnen ze binnenkort naar de kleuterklasjes om Kersthond te spelen en snoepjes voor de kindjes te brengen..... Zouden ze wel leuk vinden denk ik, zeker Donna want die gaat blijkbaar helemaal in haar nieuwe personage op.

Gepost door: Monique | 11-12-08

dat waren twee knappe standbewakers....

Gepost door: Annick | 15-12-08

bedankt Donna om men kaartjes voor te stellen,maar ondertussen zijn u lieve schatjes in andere handen,ze kunnen er maar van genieten,zie ze liggen op die onderste foto in de zetel,is toch zalig hé.
Groetjes heel véél liefs en pootje voor de hondjes!

Gepost door: jennyfer | 18-12-08

Goedeavond Daisy Prettige Kerstdagen,en een gelukkig en gezond 2009.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 22-12-08

onze beste wensen voor 2009

Gepost door: Annick | 22-12-08

Ik kom jullie ook al een "PRETTIG KERSTFEEST" wensen.
Voor mijn nieuwjaarswensen kom ik nog eens langs :-D
Groetjes.

Gepost door: Emmy | 22-12-08

Van ganser harte een zalige kerst en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!!!

Groetjes en heel veel liefs.

Gepost door: jennyfer | 23-12-08

Onze wensen Geweldig zo een kersthonden hé! Dréke en Caress stelen ook de show in hun kerstpakjes, hoe kan het anders!? :-) Fijne eindejaarsdagen van ons en een heel gelukkig nieuw jaar! Viva, Dréke en Caress xxx

[img]http://i33.tinypic.com/2wrhhxg.jpg[/img]

Gepost door: Viva | 24-12-08

Wij wensen je alvast héél fijne kerstdagen toe !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 24-12-08

De commentaren zijn gesloten.